Smulan Design
Aktuellt
Färg och stil
Filthattar
Tyghattar
Stråhattar
Pälshattar
Kepsar
Brud och fest
Coiffer
Herrhattar
Barnhattar
Kontakt
Facebook
Instagram
Färger säger mer än man tror. Att bära Dina rätta färger gör att Du ser piggare och fräschare ut. Jag utför personlig färganalys och med hjälp av den får Du reda på vilka färger och nyanser som klär dig allra bäst. Du får en färgpalett som du kan ha med dig när du shoppar.

Kläder och mode intresserar många men inte alla vet vad som passar den egna figuren, ansiktsformen och personligheten. De flesta väljer kläder efter modetrender eller på ”rea-impuls” men det kan bli dyrt i längden och kläderna hamnar ofta bara i garderoben. Med hjälp av en personlig stilanalys kommer vi fram till Din egen personliga stil och vad som passar Din kropp och Ditt ansikte. Du lär dig hur Du ska framhäva Dina bästa sidor och får vägledning till att skapa en basgarderob som är hållbar och lätt går att kombinera med accessoarer och modedetaljer som passar Dig. Du får en personlig stilbok med tips och råd för just Din stil, figur och ansiktsform.

Jag utför färg- och stilanalyser på både kvinnor och män och tänk på att det är en ypperlig present för de flesta som vill visa sitt bästa jag.
Mejla info@smulandesign.se eller ring 070-3669663.Denna sida visas bäst med Java